Ajdin Mašnić

Ajdin Mašnić

Rating

Ajdin Mašnić ima više od 8 godina iskustva u web dizajnu. Njegov bogati portfolio projekata uključuje i Synchronistic Solutions (www.synchronistic.com) i Blueskybinary (http://www.blueskybinary.com/). Pored odličnog poznavanja programskih jezika kao što su HTML, CSS, PHP, kreiranja web stranica i web aplikacija, uvidio je veliki potencijal u Joomla! CMS-u kao rješenju za brzo, efikasno i profesionalno kreiranje web stranica. Jedna od web stranica koje je kreirao u Joomla!-i je http://www.loveinc.org/ u saradnji sa Synchronistic Solutions kompanijom.

Ajdin ima više od 5 godina iskustva u implementaciji, konfiguraciji i administraciji iz oblasti Servera i Active Directory-a. Redovno učestvuje na radionicama u organizaciji Microsoft-a. Neke od kompanija u kojima je radio na istim i sličnim projektima su :

  • Limes d.o.o
  • PGM Assistance BiH
  • AT Group d.o.o.
  • Brokerska kuća Fima
  • Scania

Programi

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.