Lejla Čajo i Jasna Pleho

Lejla Čajo i Jasna Pleho

Rating

Lejla posjeduje 16 godina iskustva radeći u bankarskoj industriji, a  zadnjih 5 godina kao Projekt menadžer. Posjeduje bogato iskustvo vodeći projekte u skladu sa PMI metodologijom. Certificirani je Projekt menadžer, sa pozitivnim i otvorenim pristupom prema svima sa kojima surađuje, poslovno ili kroz Projekt menadžment koji je njena velika ljubav. Izuzetno pozitivna osoba, sa otvorenošću da prenese svoje znanje svima koji su zainteresovani da nauče nešto novo u ovoj oblasti.

Jasna radi u IT industriji više od 18 godina. Razvojni put je prošla od pozicija kao što su Sistem administrator, DB administrator, web dizajner, IT menadžer i Menadžer. Nekoliko posljednjih godina se bavi projekt menadžmentom na brojnim IT projektima. Osim toga već dvije godine radi kao profesor na Američkom univerzitetu u BiH, doktor nauka je iz oblasti vještačke inteligencije, primjene GIS-a i IT-a. Predavač je i na ACADEMY387 (Project Management, GIS, MS Project). Član je upravnog odbora PMI Chapter u BiH. 

Programi

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.