3D Modeliranje

Users@2x2/12

Cijena

129KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star outline@2x
  • Star outline@2x
  • Star outline@2x
  • Star outline@2x
  • Star outline@2x

Opis kursa:

Kurs je namjenjen mladima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna, osim inžinjera kurs može biti koristan industrijskim a i svim drugim dizajnerima koji se bave dizajnom raznih vrsta proizvoda koje čovjek može da zamisli. SolidWorks se koristi u autoindustriji, avioindustriji, masinstvu, gradjevini, elektrotehnici, dizajnu. Takodje sve ono sto je moguce izomodelirati danas moze biti isprintano koristeci 3D printere, koji predstavljaju vezu software-a za 3D modeliranje sa stvarnim svijetom. 

Od polaznika se očekuje osnovno znanje upotrebe računara, posto je kurs prilagodjen osobama koje nisu imale dodira sa 3D modeliranjem. Svi polaznici po završetku kursa bit će u mogućnosti izraditi 3D virutelni model jednostavnije konstrukcije (oblika) u SolidWorks-u, sastaviti više 3D modela u jedinstven sklop od kojih ce se na kraju praviti photorealitične slike koje se mogu koristiti za reklame i tome slično.

Neophodni materijali/oprema:

Laptop sa instaliranim programskim paketom SolidWorks 2014 (min. 2013) i USB miš za laptop (sa točkićem – scroll-om).

Kurs je predviđen za Teenagere od 13 do 18 godina.

Nudimo mogućnost plaćanja na rate.

Termin održavanja kursa: svaki radni dan od 15 h do 17 h!

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

 

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.