Angular (v2+)

Users@2x8/15

Cijena

299KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star outline@2x

Opis kursa:
Kurs je namijenjen početnicima kao i developerima koji žele da nauče Angular. Poznavanje AngularJS-a (Angular 1) nije neophodno. Kurs  počinje od same postavke aplikacije, zatim se prolazi kroz osnove Angulara, te se uči kako raditi sa komponentama, servisima, rauting-om, formama i još mnogo toga. Polaznici će u toku kursa razvijati web aplikaciju, tako da će stečeno znanje odmah primjenjivati i u praksi.

Očekivanja i ciljevi:
Od ovog kursa polaznici mogu očekivati da će naučiti kako radi Angular i kako sami da razvijaju moderne single page aplikacije.

Materijali/oprema potrebna za kurs:
Na kurs je potrebno ponijeti laptop.


Trajanje kursa:
Kurs počinje 14.05.2018. u 18:30 h. Termini održavanja su ponedjeljkom i srijedom od 18:30 h do 21:00 h.

Minimalan broj polaznika za početak kursa je 6.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.