HTML i CSS za tinejdžere

Users@2x0/15

Cijena

200KM

Početak kursa

25.06.2018.

Trajanje

(15 h)

Rating

HTML i CSS za tinejdžere

Opis kursa:

Tokom pohađanja ovog kursa, koji će biti baziran na uvod u HTML i CSS, upoznaćete se sa svim potrebnim detaljima za rad u pomenutim jezicima, počevši od najosnovnijih pojmova koji će vam pomoći da steknete kompletnu sliku o HTML-u i CSS-u. Razumijevanjem ovih jezika naučićete kako funkcioniše web i steći informatičku pismenost koja spada među najtraženija znanja 21. vijeka.

Bez obzira da li ste početnik ili već posedujete predznanje, HTML i CSS kurs će vam pružiti kao odlična podloga za učenje PHPa, JavaScript-a i drugih naprednih programskih jezika koji se koriste na webu. Drugim rečima, upoznavanjem sa jezicima koji predstavljaju osnovu modernog weba, znatno ćete sebi olakšati svaki naredni korak ka usavršavanju IT znanja i otvaranju novih profesionalnih mogućnosti. Kada ovladate HTML-om i CSS-om, bićete u mogućnosti da kreirate web aplikacije, ili da kroz kod prilagođavate i održavate sadržaj na već formiranim sajtovima. 

Materijali/oprema potrebna za kurs:

  • Na kurs je potrebno ponijeti laptop.

Trajanje kursa:

  • Termini održavanja kursa su: ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak od 16:30 h do 19:30 h.

Ko može pohađati kurs:

  • Kurs mogu pohađati djeca od 11 do 14 godina.

Raspored predavanja možete pronaći u syllabusu na dnu stranice.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.