Instalacija i konfiguracija Windows Server 2016, konfiguracija Active Directory-a, Hyper-V i Group Policy-a

Users@2x0/10

Cijena

179KM

Početak kursa

04.06.2018.

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star outline@2x

Opis kursa:
Sadržaj ovog kursa su fundamentalne tehnologije koje se koriste u administraciji Windows Server 2016 sistema, pojednostavljeno osnove svih osnova. Ukratko, obrađuje se IPv4, instalacija i postinstalaciona konfiguracija operativnog sistema, manuelna i automatizovana administracija lokalnih i domenskih naloga, osnovi tehnologija Group Policy i Hyper-V, instalacija OS-a na Hyper-V i prezentacija. Konfiguracija Group Policy-a i implementacija na klijentske računare.
 

Očekivanja i ciljevi:
Ovaj kurs omogućava ovladavanje fundamentalnim tehnologijama administracije Windows Server 2016 sistema, bez kojih se ne može zamisliti ni jedna ozbiljna Windows Server 2016 mrežna infrastruktura. Takođe, apsolutno je nemoguće pohađati bilo koji drugi kurs iz oblasti administracije sistema bez prethodnog znanja koje ovaj kurs obezbeđuje.


Neophodni materijali/oprema za kurs:
Na kurs je potrebno ponijeti laptop sa operativnim sistemom Windows 7, Windows 8.1 ili Windows 10.


Kurs počinje 4.06.2018. godine u 18:00 h i trajaće do 20:00 h.

Kurs se odvija ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminu od 18:00 h do 20:00 h. 

Cijena kursa je 179 KM.


Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 5. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Predavač Ajdin posjeduje odlične vještine u prezentiranju materije kursa, na kvalitetan način to izlaže, tako da se materija lako usvaja i savladava. Posjeduje kvalitetan pristup „friendly“ prema kandidatima što doprinosi još boljoj atmosferi za rad. Toplo preporučujem svima kurs, ko želi da nauči što kurs obuhvata, neće se pokajati.

Alem DžafićAlem Džafić
Quote left@2x

Zadovoljan sam kvalitetom kursa, kao i pripremom, znanjem i profesionalnošću predavača. Jako pozitivno iskustvo.

Irfan KujovićIrfan Kujović

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.