JavaScript za početnike

Users@2x15/18

Cijena

299KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Opis kursa:

JavaScript za početnike će Vas povesti na putovanje od početnika do naprednog programera. Nećete samo naučiti jezik, nego ćete naučiti i programirati. Nadalje, savladat ćete tehnike programiranja, kako rješavati probleme i kako kvalitetno strukturisati kod koristeći ustaljene JavaScript obrasce.

JavaScript je programski jezik koji pokreće internet, najrasprostranjeniji i najpopularniji jezik današnjice. On se izvršava na strani klijenta, u web browseru što znači da JavaScript-u nije neophodan server da bi se pokrenuo. Uz pomoć Node.js runtime environment-a omogućeno je pokretanje JavaScript-a na serveru.

Očekivanja i ciljevi:

Od polaznika se očekuje da imaju čvrstu volju da nauče programirati. Očekuje se konzistentnost u radu jer je upravo to ključ uspjeha. Osim predavanja i vježbi kako piše u silabusu, polaznici će dobijati dnevne zadatke koje će raditi svaki dan da bi stekli naviku da programiraju na dnevnoj bazi.

Podrška mentora će biti dostupna svakodnevno uz 1 na 1 konsultacije u dogovorenim terminima nakon predavanja. Naravno, ova podrška se nastavlja i nakon završetka kursa u vašoj želji za samopoboljšanjem.

Neophodni materijali/oprema za kurs:

- Na kurs je potrebno ponijeti sopstveni laptop
- notes / sveska, olovka ili sl.

Poželjni materijali/oprema:

- Dobro raspoloženje

Trajanje kursa:

Kurs se odvija ponedjeljkom i četvrtkom u terminima od 18:00 h do 21:00 h, ukupnog trajanja od 5 sedmica (30 sati).

Cijena kursa je 299 KM. Moguće je izvršiti plaćanje u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 10. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Preporuka za sve koji žele da se upoznaju sa JavaScriptom ili da unaprijede svoje znanje istog. Sve pohvale i za predavača!

Admir KurtovićAdmir Kurtović
Quote left@2x

Na kursu sam naučio programirati u JavaScriptu, a dotakli smo se i HTML-a, CSS-a i Smart Codinga. Prenos znanja od strane predavača je na zavidnom nivou.

Harun ĆemalovićHarun Ćemalović

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.