JavaScript za početnike NOVO


Predavač: Adnan Rahić     Kategorija: IT Programi

499
299KM
36 pohađalo
15/18

Početak kursa: 18.12.2017. | Trajanje: 5 sedmica (30 h)

PROMO CIJENA!

Želite da naučite najpopularniji programski jezik današnjice? Onda je ovo kurs za Vas. Obuhvata kompletno neophodno JavaScript znanje potrebno jednom programeru.

Opis kursa:

JavaScript za početnike će Vas povesti na putovanje od početnika do naprednog programera. Nećete samo naučiti jezik, nego ćete naučiti i programirati. Nadalje, savladat ćete tehnike programiranja, kako rješavati probleme i kako kvalitetno strukturisati kod koristeći ustaljene JavaScript obrasce.

JavaScript je programski jezik koji pokreće internet, najrasprostranjeniji i najpopularniji jezik današnjice. On se izvršava na strani klijenta, u web browseru što znači da JavaScript-u nije neophodan server da bi se pokrenuo. Uz pomoć Node.js runtime environment-a omogućeno je pokretanje JavaScript-a na serveru.

Očekivanja i ciljevi:

Od polaznika se očekuje da imaju čvrstu volju da nauče programirati. Očekuje se konzistentnost u radu jer je upravo to ključ uspjeha. Osim predavanja i vježbi kako piše u silabusu, polaznici će dobijati dnevne zadatke koje će raditi svaki dan da bi stekli naviku da programiraju na dnevnoj bazi.

Podrška mentora će biti dostupna svakodnevno uz 1 na 1 konsultacije u dogovorenim terminima nakon predavanja. Naravno, ova podrška se nastavlja i nakon završetka kursa u vašoj želji za samopoboljšanjem.

Neophodni materijali/oprema za kurs:

- Na kurs je potrebno ponijeti sopstveni laptop
- notes / sveska, olovka ili sl.

Poželjni materijali/oprema:

- Dobro raspoloženje

Trajanje kursa:

Kurs se odvija ponedjeljkom i četvrtkom u terminima od 18:00 h do 21:00 h, ukupnog trajanja od 5 sedmica (30 sati).

Cijena kursa je 299 KM. Moguće je izvršiti plaćanje u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 10. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (pdf).

"Preporuka za sve koji žele da se upoznaju sa JavaScriptom ili da unaprijede svoje znanje istog. Sve pohvale i za predavača!"

Admir Kurtović

"Na kursu sam naučio programirati u JavaScriptu, a dotakli smo se i HTML-a, CSS-a i Smart Codinga. Prenos znanja od strane predavača je na zavidnom nivou."

Harun Ćemalović

"Izuzetno bogato znanje iskusnog predavača je preneseno na vrlo zanimljiv način. Kompletno gradivo je objašnjeno i bilo je shvatljivo svima. Preporučujem ovaj kurs svima!"

Muhamed Bisić

"Prenošenje znanja od strane predavača je bilo jako uspješno. Definitivno ću se nastaviti baviti JS-om!"

Emina Zolota

"JavaScript je postao moj bosanski jezik. Raha je svoj posao uradio i više nego odlično i iz beginnera me pretvorio u JS lovera :)"

Đenan Cigura

"Predavač je bio IZVANREDAN. U potpunosti je obavio svoje zadatke i više od toga - bio je pouzdan, savjestan i ustrajan. Kurs je super i nadam se da će Academy387 organizovati i njegov nastavak."

Džana Zovko

"Prije ovog kursa nisam znao kodirati u JavaScriptu. Razumio sam neke osnove, ali sada sam u stanju samostalno napisati neke jednostavne programe i nastaviti učiti naprednije tehnike kodiranja u JavaScriptu. Sve pohvale za Adnana, a posebno za strpljenje u prenošenju znanja."

Kemal Gušić

"Kao što sam rekao i profesoru, nastojat ću da nastavim sa učenjem, jer me je sa ovim kursem dosta zainteresovao za JavaScript."

Kenan Musić

Ostali programi

Average rating for this lecturer: 4.97
(based on 39 reviews)

: 38

: 1

: 0

: 0

: 0

Prosječni rejting za ovaj kurs: 4.84
(Na osnovu 32 ocjena)

: 27

: 5

: 0

: 0

: 0