Jednodnevni coaching seminar - Razvoj Tima


Predavač: Aida Sujoldžić     Kategorija: HR Akademija

299KM
0 pohađalo
0/18

Početak kursa: 10.04.2018. | Trajanje: 1 dan (5 h i 30 min)

Novo!

Coaching na temu "Razvoj tima" će vam pomoći da otkrijete svoje karakteristike kao i karakteristike kolega sa kojima radite, a to će pomoći članovima tima da bolje funkcionišu i postižu rezultate!

Moguće je plaćanje u dvije rate!

Opis kursa :

Coaching na temu "Razvoj tima" će Vam pomoći da otkrijete svoje karakteristike, a onda i karakteristike kolega sa kojima radite, a to će pomoći članovima tima da se bolje upoznaju, te time podržavaju i rade jedni s drugima, postižući uspjeh. Savladaćete i tehniku koja se koristi za unapređenje samosvjesnosti i uzajamnog razumijevanja između članova tima unutar tima i ovladati umjetnošću odnosa sa drugima. Zabavićete se, popunjavajući upitnike i prakticirajući vježbe, saznavajući koju ulogu unutar tima procjenjujete da nosite Vi, a koju Vaše kolege, kao što ćete slijedeći pravila kombiniranja uloga unutar tima naučiti bolje raspoređivati zadatke članovima tima. Procjenjujući nivoe razvoja tima, i karakteristike disfunkcionalnosti tima postavićete sebi korake ka što većoj timskoj učinkovitosti. 

Očekivanja i ciljevi :

Unapređenje samosvjesnosti i uzajamnog razumijevanja članova tima kako bi se timski postiglo više nego što se postiže zasebnim radom individualnih članova tima. Spoznati da timski rad može biti izvor zadovoljstva i da uspjeh tima ovisi od načina na koji članovi tima podržavaju i rade jedni sa drugima.

Neophodni materijali/oprema:

� laptop, projektor, ploča piši-briši, 20 kom olovki, papir A4 format-40 listova

Jednodnevni trening koji će se realizirati u periodu od 14:00 h do 19:30 h 

Cijena kursa je 299 KM. 

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 6. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (pdf).

Ostali programi

Average rating for this lecturer: 4.73
(based on 11 reviews)

: 8

: 3

: 0

: 0

: 0

Prosječni rejting za ovaj kurs:
(Na osnovu 0 ocjena)

: 0

: 0

: 0

: 0

: 0