Konverzacijski engleski - intermediate level

Users@2x8/10

Cijena

249KM

Početak kursa

29.05.2018.

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star outline@2x

Opis kursa:
Idealan kurs za sve koji žele naučiti slušati s više pažnje, govoriti i koristiti engleski sa mnogo više samopouzdanja i komunicirati jasnije. Ovi kursevi će Vam pomoći da poboljšate sve ove aspekte usmene komunikacije na engleskom.
Razvijat ćete svoje vještine slušanja, tako da ćete bolje slušati i učestvovati u razgovorima. Proširićete svoj repertoar, rječnik uobičajenih fraza, te jezik koji Vam je neophodan da biste komunicirali s više tečnosti, brzine i jasnoće u različitim situacijama. Pomoći ćemo Vam tako što ćemo Vam pružiti prilike da učestvujete u radionicama, debatama, radu u paru i malim grupama na svakodnevnim problemima u komunikaciji, mini prezentacijama i diskusijama.


Očekivanja i ciljevi:
Na obuci ćete naučiti 
•    Kako da govorite s više samopouzdanja  i lakoće
•    Kako da aktivno slušate, inicirate, održavate i završavate razgovore i interakciju
•    Proširićete svoj fond riječi s kojima operirate u svakodnevnim poslovnim situacijama

Neophodni materijali/oprema:
Materijale će za Vas pripremiti nastavnik.

Poželjni materijali/oprema: 
Pdf kopija vježbanke (fokusirana na gramatiku i riječi) 


Kurs se odvija utorkom i četvrtkom od 18 h do 20 h.

Cijena kursa je 249 KM. Moguće je plaćanje u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.


Kod nas je moguće izvršiti i certificiranje!

Naziv testa: Placement test Certifikat
Test obuhvata slijedeće oblasti: Listening, Grammar/Use of English,  Speaking
Trajanje ispita: 1 sat i 15 minuta
Cijena: 100 KM 

Opis ispita:
Ako Vam je potrebno da brzo i efikasno odredite svoj nivo poznavanja Engleskog, te zaradite diplomu, tj. certifikat  koja će Vam jasno specificirati detalje o poznavanju vještina, onda ste na pravom mjestu.  

Certifikat je priznat u BiH u svim javnim i privatnim institucijama. 

Pismeni dio ispita može da traje od 30 minuta do jednog sata, dok usmeni dio traje oko 15 minuta.

Ako pohađate kurs kod nas, onda u cijeni kursa dobijate certifikat besplatno.  

Možete se prijaviti samo za certificiranje, samo prilikom prijave to naglasite i mi ćemo Vas kontaktirati da dogovorimo datum i vrijeme kada će se ono održati.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Za našu dragu predavačicu Ćamilu - za mene učiteljicu - imam sve riječi hvale i same pohvale. Njen jednostavni i jedinstveni način pristupa učenicima je jedna posebna vrsta motivacije. Da postoji mogućnost da se kurs nastavi, ne bih ni sekunde oklijevala i odmah bih se prijavila.

Elvira Ibrahimović - HorozićElvira Ibrahimović - Horozić
Quote left@2x

Na kursu sam naučila kako da uspostavim komunikaciju na engleskom jeziku, a prenošenje znanja od strane predavačice ocjenjujem najvišom ocjenom.

Emina Čačković HodžićEmina Čačković Hodžić

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.