Konverzacijski engleski za početnike

Users@2x3/12

Cijena

249KM

Početak kursa

28.05.2018.

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star outline@2x

Osnovne informacije o kursu:
Niste nikad učili engleski, ili ste ga učili sami? Poznajete po koju riječ ili frazu ali i dalje vam je briga kako se snaći u svakodnevnim situacijama, na putovanjima ili na poslu. Kada biste bar mogli naučiti postavljati jednostavna pitanja i davati jasne jednostavne odgovore, i znati taman dovoljno da biste se “snašli”?
S nama, na ovoj obuci, naučit ćemo Vas elementarne ”stvari” i radit ćemo na razvijanju svijesti o stilovima komuniciranja i kako razumjeti jezik koji ne poznajete. 

Razvijat ćete svoje vještine slušanja, tako da ćete bolje slušati i učestvovati u razgovorima. Proširit ćete svoj repertoar, rječnik uobičajenih fraza, te jezik koji Vam je neophodan da biste komunicirali s više tečnosti, brzine, i jasnoće u različitim situacijama. Pomoći ćemo Vam tako što ćemo Vam pružiti prilike da učestvujete u radionicama, debatama, radu u paru i malim grupama na svakodnevnim problemima u komunikaciji, mini prezentacijama i diskusijama.

Obuka je organizovana u dvije faze, u periodu od dva mjeseca, tj. 10 sedmica ili 40 časova ukupno što garantiramo da je dovoljno da progovorite tečno i tačno za početnika. 

Očekivanja i ciljevi kursa:

Na obuci ćete naučiti:
•    Da postavljate/odgovarate na svakodnevna pitanja. 
•    Da aktivno slušate, inicirate, i završavate razgovore i interakciju.
•    Proširit ćete svoj fond riječi s kojima operirate u svakodnevnim situacijama.

Neophodni materijali/oprema:
Materijale će za Vas pripremiti nastavnik.
  
Poželjni materijali/oprema:
Pdf kopija vježbanke (fokusirana na gramatiku i riječi). 


Trajanje kursa:
Faza 1: (22 x 50 minuta po času). Kurs će se odvijati ponedjeljkom i srijedom u terminu od 18:00 h do 20:00 h.

Cijena jedne faze kursa (5 sedmica, 20 h) je 249 KM

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Profesorica je bila odlična i uvijek pristupačna za svaki problem. Sve pohvale za kurs.

Armin BujakArmin Bujak
Quote left@2x

Na kursu sam naučila mnogo toga, a profesorica je odlična. Veoma sam zadovoljna ovim kursem.

Merjem MehmedovićMerjem Mehmedović

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.