Kreativno razmišljanje i dizajn NOVO


Predavač: Darko Bogojević     Kategorija: Ostale vještine

 Kreativno razmišljanje i dizajn
29KM
0 pohađalo
1/30

Početak kursa: 23.06.2017. | Trajanje: 1 dan (3 h)

Probudite Vašu kreativnost!

OPIS RADIONICE 'Kreativno razmišljanje i dizajn'

Radionica je usmjerena ka buđenju i angažmanu ljudske kreativnosti na razini konstruktivnog razmišljanja i rješavanja problema koje se može aktivno primjeniti u modernom dizajnu. Sadržaj će biti koncipiran kombinovanim kratkim prezentacijama o kratvnom razmišljanju i kratkom kreativnom radionicom nakon kojih će svi pristni moći osjetiti da se umjetnik može pronaći u svima nama.

Radionica je fokusirana na proširivanje fleksibilnosti vašeg kreativnog uma kroz zabavne zadatke i male informativne raznobojne prezentacije sa izraženom primjenom u dizajnu. Naime, ova radionica nije ograničena na jednu profesiju, jer kreativnost se može pronaći u svakoj pori naseg života, te su tako svi koji žele da ohrabre svoje kreativno razmišljanje iz novog ugla ili da istupe iz komforne zone su dobrodosli da aktivno ušestvuju u malom kreativnom izazovu.

Kako je predavač jako iskusan u oblasti grafičkog dizajna, učesnici će imati priliku da postavljaju pitanja i da razmjene iskustva sa predavačem, te će moći da saznaju dosta stvari koje ih zanimaju.

Trening će se održati u petak 23.06.2017.g. u periodu od 16h do 19h.

Minimalan broj polaznika za ovaj trening je 12. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (pdf).

Ostali programi

Average rating for this lecturer:
(based on 0 reviews)

: 0

: 0

: 0

: 0

: 0

Prosječni rejting za ovaj kurs:
(Na osnovu 0 ocjena)

: 0

: 0

: 0

: 0

: 0