Kreativno učenje uz korištenje digitalnih tehnologija

Users@2x1/20

Cijena

39KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Kreativno učenje uz korištenje digitalnih tehnologija

Opis kursa:

Kurs Kreativno učenje uz korištenje digitalnih tehnologija predstavlja inovativni kurs koji je u svojoj formi potreban onima koji žele iskorisitit izazove digitalnih kompjuterskih tehnologija na način da iskoriste njihove najbolje mogućnosti, a izbjegnu nekreativnost i beskorisnost koja ne vodi kreativnom učenju već kratkoročnim efektima i gubljenju vremena. Osnovna ciljna grupa su učitelji, profesori, pedagozi, studenti, ali također i svi zainteresirani za temu koji mogu iskoristiti njene efekte.  Kurs traje 2 sedmice u dvije blok nastave. Svaki susret na kursu traje ukupno 120 min sa kratkom kreativnom pauzom na sredini termina.

Očekivanja i ciljevi:

  • Da polaznici shvate značaj tematike
  • Da interaktivno učestvuju u radu
  • Da svoje rezultate prikažu kroz prezentaciju ili određenu elektronsku formu promoviranja samog kursa

Trajanje kursa:

Kurs bi zvanično počeo 14.04.2018. i trajao bi 2 susreta na kojima bi se radilo po 120 minuta sa kratkom kreativnom pauzom. Završetak kursa bi se dakle planirao na dan drugog i posljednjeg susreta 21.04.2018.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 7. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.