Poslovni engleski jezik - napredni nivo

Users@2x8/10

Cijena

259KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x

Opis kursa:

Kurs poslovnog engleskog jezika 2 (napredni nivo), kao nastavak prethodno održanog kursa poslovnog engleskog jezika, takođe je namijenjen poslovnim ljudima iz različitih branši koji žele unaprijediti vještinu usmene i pismene poslovne komunikacije.

Kurs poslovnog engleskog jezika 2 (napredni nivo) se vraća na neke od vještina koje su rađene u prvom dijelu, ali ovaj put pristup je još interaktivniji i vježbe intenzivnije kroz simulaciju situacija iz poslovnog okruženja, kao što su prezentacije, sastanci, pregovaranje, praćene vježbama čitanja, slušanja i pisanja, što će polaznike dodatno ohrabriti da komuniciraju u poslovnom okruženju sa više samopouzdanja. Jako puno pažnje je posvećeno konverzaciji, pa ga možemo nazvati i konverzacijski poslovni jezik - napredni nivo.

Kurs poslovnog engleskog jezika 2 (napredni nivo) je osmišljen za polaznike koji su pohađali prvi kurs, ali je svakako otvoren i za nove polaznike koji su na Intermediate nivou znanja jezika.

Raspored predavanja po sedmicama možete pronaći u attachmentu u nastavku.

Kurs se odvijati ponedjeljkom i srijedom u periodu od 18:30 h do 20:30 h.

Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 5. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

 

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.