Power BI

Users@2x2/15

Cijena

199KM

Početak kursa

26.06.2018.

Trajanje

sedmica

Rating

Opis kursa:
Analiza podataka je daleko napredovala od Excel-a. Svako od nas je imao potrebu u jednom trenutku kreirati izvještaj, napraviti analizu, chartove, grafike. Power BI sve to podiže na jedan daleko veći nivo i zahvaljujući svojoj jednostavnosti omogućava brzo učenje i primjenu u širokom spektru oblasti. Power BI je potpuno besplatan u osnovnoj verziji i omogućava Vam da dobijete veća znanja koja su vam potrebna da bi ste višestruko unaprijedili svoje vještine, kompetentnost, i da budete korak ispred sa modernom analitikom.
Kurs je namijenjen korisnicima koji rade u finansijskoj i menadžment oblasti, kao i IT korisnicima, poslovnim analitičarima, nevladinim i istraživačkim organizacijama, samostalnim poduzetnicima kao i bilo kome ko je ikada imao potrebu napraviti izvještaj, sumirati prihode, napraviti grafikone, prikazati podatke na mapama itd.


Očekivanja i ciljevi:

Na kraju kursa svaki od polaznika će biti u mogućnosti:

  • Kreirati poslovne izvještaje koristeći Power BI
  • Biti u stanju prikupiti podatke iz više različitih izvora (Internet, Excel itd.) i prilagoditi ih Vašim potrebama
  • Kreirati napredne analize podataka koje uključuju geografske, demografske, finansijske...mogućnosti su ograničene samo Vašom kreativnošću i potrebama.

 

Materijali/oprema potrebna za kurs:

  • Da biste uspješno pratili kurs potrebno je imati osnovno poznavanje rada u Excel-u.
  • Opcionalno, ali ne i neophodno je poznavati pojam baza podataka.
  • Na kurs je potrebno ponijeti sopstveni laptop

Kurs se odvija utorkom i četvrtkom u terminima od 18:00 h do 20:00 h ili 21:00 h.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 6. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Nastavite da širite kurs dalje. Od nas sigurno imate WOM (word of mouth). Samo radite više na popularizaciji programa. Predavač jako dobro prenosi znanje. A Power Bi je program koji je moguće koristiti svakodnevno i koji će olakšati proces izvještavanja.

NELT d.o.oNELT d.o.o

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.