Malci genijalci prave igrice: Gamesalad

Users@2x3/15

Cijena

140KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x

Opis kursa:

Znate igrati igrice i uživate u tome, želite sami stvarati nove? Okušali ste se već u pravljenju igrica u Scratchu, pa želite da nadogradite Vaše znanje? I to je moguće, samo za Vas smo osmislili kurs Malci genijalci prave igrice: Gamesalad, koji će Vas na jednostavan i praktičan način uvesti u svijet programiranja igrica u Gamesaladu. Ovo je pravi i najlakši način da uđete u svijet programiranja ili jednostavno da nadogradite postojeće znanje. Neka Vaši omiljeni junaci i njihovi ljuti neprijatelji sada dobiju novu dimenziju, postanu bolji, jači, sa puno više mogućnosti.

Očekivanja i ciljevi: 

Dragi naši, budući, najmlađi programeri, naš cilj je da kroz igru i druženje od Vas napravimo velike programere. Naš cilj je da nakon dvije sedmice kursa svako od Vas izađe sa znanjem i razvijenim vještinama programiranja na kojima Vam i odrasli mogu pozavidjeti. :) Ništa nije nemoguće, dovoljna je mašta, želja za učenjem i malo truda, pa da započnete avanturu koja jednog dana može postati i Vaš životni izbor, budući posao ili samo hobi. Čekamo Vas na kursu.


Trajanje kursa i raspored:

Prva grupa:

Kurs počinje 31.07.2017. godine u 19:00 h, a odvijaće se ponedeljkom, utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom u terminima od 19:00 h do 21:00 h. Kurs traje do 11.08.2017.

Materijali/oprema potrebna za kurs:

Na kurs je potrebno ponijeti laptop sa Windows, Linux ili MAC operativnim sistemom.

Kurs je predviđen za djecu od 9 do 13 godina.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Koristiću sve vještine koje sam naučio da pravim još više igrica. Predavač je dobro prenosio znanje i objašnjavao nejasne stvari.

Ognjen ZarićOgnjen Zarić
Quote left@2x

Vještine koje sam naučio ću koristiti da pravim igrice.

Viktor Polić - FilipovićViktor Polić - Filipović

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.