Mali programeri - velika djela: SCRATCH

Users@2x6/15

Cijena

149KM

Početak kursa

02.07.2018.

Trajanje

(15 h)

Rating

Mali programeri - velika djela: SCRATCH

Opšte informacije o kursu: 

Znate igrati igrice i uživate u tome? Želite sami stvarati nove? Sada možete! Samo za Vas smo osmislili kurs Mali programeri - velika djela: Scratch, koji će Vas na jednostavan i praktičan način uvesti u svijet programiranja igrica. Na Vama je da se priključite zabavi i sami kreirate svoje junake i njihove neprijatelje.

Očekivanja i ciljevi: 

Dragi naši najmlađi programeri, naš cilj je da Vas kroz igru i druženje uvedemo u svijet programiranja, te da nakon pet dana kursa svako od Vas izađe sa omiljenim junakom kojeg je sam stvorio i njegovim ljutim neprijateljem. :) Ništa nije nemoguće, dovoljna je mašta, želja za učenjem i malo truda, pa da započnete avanturu koja jednog dana može postati i Vaš životni izbor, budući posao ili samo hobi. Čekamo Vas na kursu.


Materijali/oprema potrebna za kurs:

Na kurs je potrebno ponijeti laptop sa Windows, Linux ili MAC operativnim sistemom.


Trajanje kursa:

Kurs počinje 02.07.2018. godine u 17:00 h, a odvijaće se ponedeljkom,utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom u terminima od 17:00 h do 20:00 h. Kurs traje do 06.07.2018.

Kurs je predviđen za djecu od 9 do 13 godina.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 10. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

Nakon ove, nova sezona kursa je planirana za period od 13.08. do 17.08.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Naučila sam kako se prave igrice za djecu i to ću koristiti da pravim sama neke od njih. Predavač Fahrudin je dobar i strpljiv učitelj i zna šta želim naučiti i sretan je kada to uspijem. Ovo je moj prvi kurs i radovala sam se svakom času koji sam provela na njemu. Želim nastaviti kod istog predavača sljedeći kurs igrica za djecu.

Ema DžidićEma Džidić
Quote left@2x

Kurs je super!!!

Hamza ČeljoHamza Čeljo

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.