Španski jezik za početnike, A1.1 nivo

Users@2x1/20

Cijena

180KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Opšte informacije o kursu: 
Želite da naučite jedan od najromantičnijih i najmelodičnijih svjetskih jezika? Na pravoj ste adresi.  Osnovni nivo namijenjen je polaznicima koji se do sada nisu susretali sa ovim jezikom, ili imaju neko osnovno poznavanje samog jezika (znaju da se predstave, odgovore na jednostavnija pitanja.) 
Španski jezik za početnike je namijenjen svima onima koji žele da nauče osnove španskog jezika. Sa osnovnim znanjem španskog jezika, polaznici će moći da se predstave na španskom jeziku, da vode jednostavne razgovore o porodici, svakodnevnici i hobijima, te da se sporazumijevaju u prodavnici, kafiću ili u supermarketu. Ukoliko volite da putujete, poznavanje španskog jezika će Vam pomoći da lakše komunicirate sa drugim ljudima, zbog toga što se špasnki jezik govori na svim kontinentima.


Očekivanja i ciljevi: 
Nakon završetka kursa, kandidat će biti u stanju da može samostalno da iznese svoje lične podatke, a u smislu da kaže iz kog grada i zemlje dolazi, koji posao radi, te da iznese najosnovnije podatke o svojoj porodici (da li ima braće, sestara, da li je oženjen/udata, ima li djece i slično). U principu, trebalo bi da može da odgovara na najjednostavnija pitanja koja mu postavlja izvorni govornik španskog jezika, ali samo pod uslovom da su iz domena najosnovnije, svakodnevne tematike, te da sagovornik bira riječi i izraze koje koristi, odnosno da je svjestan da mora govoriti sporo i razgovjetno kako bi ga kandidat čiji nivo znanja ogovara A1.1 nivou mogao razumjeti.


Neophodni materijali/oprema za kurs:
- Sveska
- Hemijska olovka
- Knjiga( Aula 1 Internacional)

Poželjni materijali/oprema:
-Smartphone

Trajanje kursa:
Početak kursa je 19.06.2018. u 20:00 h.
Kurs će se održavati svakog utorka i četvrtka u sedmici od 20 h do 22 h.

Ukoliko bude potrebno možemo omogućiti i dodatne termine.

Cijena kursa je 180 KM.

Minimalan broj polaznika za početak kursa je 5.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.