Španski jezik za početnike, A1.1 nivo NOVO


Predavač: Erma Sabljica     Kategorija: Jezici

180KM
0 pohađalo
5/20

Početak kursa: 23.01.2018. | Trajanje: 7 sedmica (28 h)

NOVO!

Želite da naučite jedan od najromantičnijih i najmelodičnijih svjetskih jezika? Na pravoj ste adresi.

Opšte informacije o kursu: 
Želite da naučite jedan od najromantičnijih i najmelodičnijih svjetskih jezika? Na pravoj ste adresi.  Osnovni nivo namijenjen je polaznicima koji se do sada nisu susretali sa ovim jezikom, ili imaju neko osnovno poznavanje samog jezika (znaju da se predstave, odgovore na jednostavnija pitanja.) 
Španski jezik za početnike je namijenjen svima onima koji žele da nauče osnove španskog jezika. Sa osnovnim znanjem španskog jezika, polaznici će moći da se predstave na španskom jeziku, da vode jednostavne razgovore o porodici, svakodnevnici i hobijima, te da se sporazumijevaju u prodavnici, kafiću ili u supermarketu. Ukoliko volite da putujete, poznavanje španskog jezika će Vam pomoći da lakše komunicirate sa drugim ljudima, zbog toga što se špasnki jezik govori na svim kontinentima.


Očekivanja i ciljevi: 
Nakon završetka kursa, kandidat će biti u stanju da može samostalno da iznese svoje lične podatke, a u smislu da kaže iz kog grada i zemlje dolazi, koji posao radi, te da iznese najosnovnije podatke o svojoj porodici (da li ima braće, sestara, da li je oženjen/udata, ima li djece i slično). U principu, trebalo bi da može da odgovara na najjednostavnija pitanja koja mu postavlja izvorni govornik španskog jezika, ali samo pod uslovom da su iz domena najosnovnije, svakodnevne tematike, te da sagovornik bira riječi i izraze koje koristi, odnosno da je svjestan da mora govoriti sporo i razgovjetno kako bi ga kandidat čiji nivo znanja ogovara A1.1 nivou mogao razumjeti.


Neophodni materijali/oprema za kurs:
- Sveska
- Hemijska olovka
- Knjiga( Aula 1 Internacional)

Poželjni materijali/oprema:
-Smartphone

Trajanje kursa:
Početak kursa je 23.01.2018. u 18 h.
Kurs će se održavati svakog utorka i četvrtka u sedmici od 18 h do 20 h.

Ukoliko bude potrebno možemo omogućiti i dodatne termine.

Cijena kursa je 180 KM.

Minimalan broj polaznika za početak kursa je 5.

Preuzmite kompletan syllabus (pdf).

Ostali programi

Average rating for this lecturer:
(based on 0 reviews)

: 0

: 0

: 0

: 0

: 0

Prosječni rejting za ovaj kurs:
(Na osnovu 0 ocjena)

: 0

: 0

: 0

: 0

: 0