Swedish Language - A2 level


Predavač: Eva Fazlagić i Dinka Perić     Kategorija: Jezici

450KM
25 pohađalo
8/16

Početak kursa: 9.10.2017. | Trajanje: 12 sedmica (48 h)

Unaprijedite svoje znanje švedskog jezika. Ovim kursem ćete svoje osnovno znanje švedskog jezika razviti u koristan alat komunikacije. Bićete u mogućnosti lakše i tečnije učestvovati u svakodnevnoj konverzaciji te, naravno, izgraditi čvršće temelje za profesionalnije poznavanje jezika.

Kursbeskrivnig

Svenska som främmande språk A2 är en fortsättningskurs för alla som har klarat svenska för nybörjare på A1nivå. Kursen vänder sig till dig som vill utveckla grundkunskaperna i svenska språket. Kursdeltagaren kommer lära sig många nya ord, skriva och läsa fler texter. Vi övar på olika situationer som uppstår i vardagen och bekantar oss mer med svenska seder och bruk. Grammatiken utvecklar vi ytterligare och framförallt kommer vi att prata mycket svenska.

Efter 12 veckor kommer kursdeltagaren bland annat kunna:

- beställa något att äta och dricka

- berätta om olika upplevelser i vardagen

- hålla en enkel konversation om vad du gör på fritiden och beskriva dina intressen

- berätta om din utbildning och ditt jobb

- beskriva hur personer ser ut

- förklara var du bor

- läsa enkla annonser

- skriva brev och mejl

- gå till doktorn

- förstå några svenska dialekter

För att nå goda resultat och bli framgångsrik i språkutvecklingen är det viktigt att kursdeltagaren gör sina hemuppgifter. Kunskaperna kommer att testas genom tre skriftliga prov. Under kursens gång kan gästföreläsare bjudas in.

Kursen är baserad på den svenskafolkbildningens principer som grundas på praktiska aktiviteter och dynamisk interaktion mellan kursdeltagarna, det vill säga att lärande och interaktion sker samtidigt. En viktig    egenskap inom folkbildningen är att deltagaren har möjlighet att påverka undervisningen.

Kursen kommer att hållas två gånger i veckan under 12 veckor, totalt 48 klocktimmar till ett pris av 450 KM per person. 10 % rabatt utgår för studenter och funktionshindrade personer. Beloppet kan betalas i två delbetalningar. Första inbetalningen sker före kursstarten.

Kursmål

Kursdeltagare som slutför kursen kan förstå enkla samtal som rör personliga och vardagliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva sina studier, arbete och familj. Deltagare som klarar proven kommer att erhålla diplom efter avklarad kurs och ha möjlighet att fortsätta på B1. Vi utfärdar individuella referensbrev på begäran.

Obligatoriskt  kursmaterial

Elektroniska kopior av nödvändigt kursmaterial skickas till deltagaren efter att första delbetalningen är gjord.

Ytterligarekursmaterial

Ytterligare kursmaterial kan förekomma i form av texter ur böcker, tidningar och annat.

Kursens längd

Kursen startar den  9 oct och genomförs måndagar och onsdagar fram till den 27 dec. Lärarteamet kommer att växla veckor. Det kan förekomma avvikelser i planeringen och det diskuteras alltid i samråd med kursdeltagarna.

Preuzmite kompletan syllabus (pdf).

"A2 nivo kursa švedskog jezika mnogo pomaže u savladavanju jezičkih vještina. Predavači su bili odlični, baš kao i iskustvo pohađanja kursa. Nadam se da će se kurs nastaviti na B1 i B2 nivou."

Mila Eminović-Rizvanović

Ostali programi

Average rating for this lecturer: 5.00
(based on 5 reviews)

: 5

: 0

: 0

: 0

: 0

Prosječni rejting za ovaj kurs: 4.74
(Na osnovu 19 ocjena)

: 14

: 5

: 0

: 0

: 0