Termografija – “šesto čulo”, pogled u nevidljivo

Users@2x0/15

Cijena

117KM

Početak kursa

11.09.2018.

Trajanje

sedmica

Rating

Opis kursa:

Predstavljanje osnova, razvoja, tehnologije i primjene termografije u industriji i građevinarstvu. Termografija predstavlja “šesto čulo” u defektologiji i dijagnostici u industrijskom održavanju, građevinarstvu i planiranju industrijskih postrojenja kao i naselja. Primjena je ograničena samo tehnologijom i inovativnošću korisnika. Akcenat kursa je na razumijevanju osnova i principa, a biće održane i praktične demonstracije same tehnologije.

Očekivanja i ciljevi:

Od kursa možete očekivati upoznavanje sa novom tehnologijom i relativno novim pristupom industrijskom održavanju i primjenama u građevinarstvu. Pogledajte svojim očima stvari koje su bez termografije nevidljive ljudskom oku. Cilj kursa je pružiti uvid u vrhunsku tehnologiju svima onima koji se zanimaju za novitete u održavanju i planiranju.

Materijali/oprema potrebna za kurs:

Pribor za pisanje

Trajanje kursa:

Kurs počinje 11.09.2018. u 17:30, a završava 11.09.2018., u 21:00

Teme koje će se obrađivati:

- Kratak uvod u termografiju  

- Temperatura VS. Toplota

- Principi prenosa toplote 

- Osnove rada sa termografskim alatima

- Praktična primjena termografskih alata

Dodatne informacije i resursi:

Kurs se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela. Predavač će obezbjediti opremu i materijal za praktične demonstracije. Praktične demostracije se održavaju u sali u kojoj se održava kurs, nema potrebe za dodatnim prostorijama i instalacijama. 

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.