Uvod u ASP.net NOVO


Predavač: Mesud Pašić     Kategorija: IT Programi

300KM
0 pohađalo
0/12

Početak kursa: 23.01.2018. | Trajanje: 7 sedmica (36 h)

NOVO!

Kurs predstavlja uvod u asp.net tehnologiju, upoznavanje sa .net dinamičkim web aplikacijama kroz rad sa web formama i MVC arhitekturom

Opis kursa: 
Kurs predstavlja uvod u asp.net tehnologiju, upoznavanje sa .net dinamičkim web aplikacijama kroz rad sa web formama i MVC arhitekturom. Cilj kursa je da polaznici savladaju osnove u radu sa asp.net web aplikacijama, upoznaju se sa osnovnim objektima i arhitekturom Web Formi i MVC-a, kao i osnovni način konekcije sa bazom podataka i prikazivanjem sadržaja na webu kroz bazu podataka.


Očekivanja i ciljevi: 
Upoznavanje sa osnovama rada asp.net-a, poznavanje osnova rada sa web formama i MVC arhitekture, kreiranje osnovne web aplikacije kroz web forme i MVC pristup

Neophodni materijali/oprema za kurs:
Na kurs je potrebno ponijeti sopstveni laptop. Instaliran Visual Studio 2015, i MS SQL Express (ukoliko polaznici ne znaju instalirati I podesiti MS SQL Express, biće dodatno objašnjeno na kursu u samom početku)

Poželjni materijali/oprema:
Poželjno je osnovno poznavanje HTML.a CSS-a i jquery-a


Trajanje kursa:

Kurs počinje 23.01. 2018. godine, u 18 h. Kurs će se odvijati utorkom, srijedom i petkom u terminu od 18:00 h do 20:00 h.

Minimalan broj polaznika za početak kursa je 5. Kurs neće početi navedenog datuma ukoliko nema dovoljno prijavljenih polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (pdf).

Ostali programi

Average rating for this lecturer:
(based on 0 reviews)

: 0

: 0

: 0

: 0

: 0

Prosječni rejting za ovaj kurs:
(Na osnovu 0 ocjena)

: 0

: 0

: 0

: 0

: 0