Uvod u ASP.net

Users@2x1/12

Cijena

300KM

Početak kursa

03.07.2018.

Trajanje

(36 h)

Rating

Opis kursa: 
Kurs predstavlja uvod u ASP.net tehnologiju, upoznavanje sa .net dinamičkim web aplikacijama kroz rad sa web formama i MVC arhitekturom. Cilj kursa je da polaznici savladaju osnove u radu sa ASP.net web aplikacijama, upoznaju se sa osnovnim objektima i arhitekturom Web Formi i MVC-a, kao i sa osnovnim načinom povezivanja sa bazom podataka i prikazivanjem sadržaja na web-u kroz bazu podataka.


Očekivanja i ciljevi: 
Upoznavanje sa osnovama rada ASP.net-a, upoznavanje sa osnovama rada sa web formama i MVC arhitekture, kreiranje osnovne web aplikacije kroz web forme i MVC pristup.

Neophodni materijali/oprema za kurs:
Na kurs je potrebno ponijeti laptop sa instaliranim Visual Studio 2015 i MS SQL Express (ukoliko polaznici ne znaju instalirati i podesiti MS SQL Express, to će biti dodatno objašnjeno na kursu u samom početku).

Poželjni materijali/oprema:
Poželjno je osnovno poznavanje HTML-a, CSS-a i jQuery-a


Trajanje kursa:

Kurs počinje 03.07.2018. godine, u 18 h. Kurs će se odvijati utorkom, srijedom i petkom u terminu od 18:00 h do 20:00 h.

Minimalan broj polaznika za početak kursa je 5. Kurs neće početi navedenog datuma ukoliko nema dovoljno prijavljenih polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.