Uvod u ReactJS

Users@2x0/15

Cijena

250KM

Početak kursa

20.06.2018.

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star outline@2x
  • Star outline@2x
  • Star outline@2x
  • Star outline@2x
  • Star outline@2x

Opis kursa i očekivanja:
ReactJS je javascript framework koji je prvobitno napravljen od strane Facebook-a. U skorije vrijeme, veliki broj projekata bira ReactJS kao framework za frontend dio, tako da se zbog toga i javila potreba za ovim kursom.

Što se tiČe razlika između ovog framework-a i ostalih framework-a (npr. Angular, Vue, ...), ima ih više. Mišljenja su podijeljena koji je framework bolji, sve zavisi od developera do developera. ReactJS je koncipiran na komponentama i to je jedna od glavnih razloga zbog kojeg ga ljudi biraju. Više o tome pričat ćemo na kursu.

Kurs obrađuje osnovne koncepte ovog programskog jezika, kakav je lifecycle njegovih funkcija, na koji način treba razmišljati kada radite u ovakvom jeziku koji je ‘component based’, kao i kroz veliki broj primjera, i na kraju i projekta koji ćete raditi, naučit ćete kako početi i završiti samostalno projekat koristeći ReactJS.

Neophodni materijali/oprema za kurs:
● Na kurs je potrebno ponijeti laptop.

Potrebno predznanje:
● HTML, CSS, JavaScript fundamentals

Trajanje kursa:
● Termini održavanja kursa su ponedjeljak (17:30-19:30), srijeda (17:30-19:30) i petak (17:30-19:30).
 

Minimalan broj polaznika za početak kursa je 5.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.