JavaScript za početnike

Users@2x8/15

Cijena

349KM

Početak kursa

-

Trajanje

(24 h)

Rating

JavaScript za početnike

Opis kursa:

JavaScript za početnike će Vas povesti na putovanje od početnika do naprednog programera. Nećete samo naučiti jezik, nego ćete naučiti i programirati. Nadalje, savladat ćete tehnike programiranja, kako rješavati probleme i kako kvalitetno strukturisati kod koristeći ustaljene JavaScript obrasce.

JavaScript je programski jezik koji pokreće internet, najrasprostranjeniji i najpopularniji jezik današnjice. On se izvršava na strani klijenta, u web browseru što znači da JavaScript-u nije neophodan server da bi se pokrenuo. Uz pomoć Node.js runtime environment-a omogućeno je pokretanje JavaScript-a na serveru.

Očekivanja i ciljevi:

Od polaznika se očekuje da imaju čvrstu volju da nauče programirati. Očekuje se konzistentnost u radu jer je upravo to ključ uspjeha. Osim predavanja i vježbi kako piše u silabusu, polaznici će dobijati dnevne zadatke koje će raditi svaki dan da bi stekli naviku da programiraju na dnevnoj bazi.

Podrška mentora će biti dostupna svakodnevno uz 1 na 1 konsultacije u dogovorenim terminima nakon predavanja. Naravno, ova podrška se nastavlja i nakon završetka kursa u vašoj želji za samopoboljšanjem.

Neophodni materijali/oprema za kurs:

- Na kurs je potrebno ponijeti sopstveni laptop
- notes / sveska, olovka ili sl.

Poželjni materijali/oprema:

- Dobro raspoloženje

Trajanje kursa:

Kurs se odvija ponedjeljkom i četvrtkom u terminima od 18:00 h do 20:00 h, ukupnog trajanja od 6 sedmica (24 sata).

Cijena kursa je 349 KM. Moguće je izvršiti plaćanje u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako ne budemo imali dovoljan broj prijava.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Preporuka za sve koji žele da se upoznaju sa JavaScriptom ili da unaprijede svoje znanje istog. Sve pohvale i za predavača!

Admir KurtovićAdmir Kurtović
Quote left@2x

Na kursu sam naučio programirati u JavaScriptu, a dotakli smo se i HTML-a, CSS-a i Smart Codinga. Prenos znanja od strane predavača je na zavidnom nivou.

Harun ĆemalovićHarun Ćemalović
Pročitajte naša pravila o privatnosti.