Poslovni engleski jezik - napredni nivo

Users@2x8/10

Cijena

259KM

Početak kursa

-

Trajanje

(28 h)

Rating

Opis kursa:

Kurs poslovnog engleskog jezika 2 (napredni nivo), kao nastavak prethodno održanog kursa poslovnog engleskog jezika, takođe je namijenjen poslovnim ljudima iz različitih branši koji žele unaprijediti vještinu usmene i pismene poslovne komunikacije.

Kurs poslovnog engleskog jezika 2 (napredni nivo) se vraća na neke od vještina koje su rađene u prvom dijelu, ali ovaj put pristup je još interaktivniji i vježbe intenzivnije kroz simulaciju situacija iz poslovnog okruženja, kao što su prezentacije, sastanci, pregovaranje, praćene vježbama čitanja, slušanja i pisanja, što će polaznike dodatno ohrabriti da komuniciraju u poslovnom okruženju sa više samopouzdanja.

Kurs poslovnog engleskog jezika 2 (napredni nivo) je osmišljen za polaznike koji su pohađali prvi kurs, ali je svakako otvoren i za nove polaznike koji su na Intermediate nivou znanja jezika.

Raspored predavanja po sedmicama možete pronaći u attachmentu u nastavku.

Kurs se odvijati utorkom i četvrtkom u terminu od 18:00 h do 20:00 h.

Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 5. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Na kursu sam poboljšala svoje vještine pregovaranja i prezentacije argumenata, koje će mi zasigurno pomoći u novim poslovnim poduhvatima. Ivana znanje prenosi odlično, a najviše mi se sviđa način na koji vrši korekcije grešaka koje se pojave u konverzaciji.

Amela Topuz - BajraktarevićAmela Topuz - Bajraktarević
Quote left@2x

Kurs koji sam polagao je veoma dobro osmišljen i realizovan, a tokom njega smo savladali izrade poslovnih izvještaja i prezentacija, kao i obrazlaganje iznešenih stavova i mišljenja. Ivana izvrsno i na veoma zanimljiv i efektivan način prenosi znanje.

Vedran BećirovićVedran Bećirović
Pročitajte naša pravila o privatnosti.