Programiranje robotske ruke

4/25

Cijena

30KM

Početak kursa

-

Trajanje

(2 h)

Rating

Programiranje robotske ruke

Opis radionice:


1. Dio - Obuka upravljanja prvom bh. robotskom rukom „HAS_One“ i pojašnjavanje njenog principa rada i procesa nastanka jednog ovakvog proizvoda. Tokom ovog dijela radionice, učesnici će također naučiti i sami upravljati ovom robotskom rukom, te ispisivati programe za upravljanje istom. Kroz čitav proces želimo da se učesnicima pokaže da i oni sami mogu upravljati ovom vrstom robota bez ikakvih problema.

2. Dio  - Upoznavanje učesnika sa tehnologijom 3D printanja kroz obuku za rad na Ultimaker 2+ 3D printerima, praktična izrada 3D printanog objekta od početne faze pripreme 3D modela u software-u „Ultimaker Cura“ kroz generisanje G koda za 3D printer, do puštanja 3D printera u rad. Kroz ovaj proces želimo da učesnici uvide da pomoću 3D printera mogu izraditi bilo kakav 3D objekat.

 

Cijena: 59 KM (moguće je plaćanje na licu mjesta)

AKCIJSKA CIJENA ZA NOVI TERMIN: 30 KM

Radionica traje 2 sata i održaće se u terminu od 10:00 do 12:00. Radionica je prilagođena djeci uzrasta od 7 do 13 godina.

Minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 8, a maksimalan 20. Radionica se neće održati u navedenom terminu ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.