Uvod u ASP.net

Users@2x4/12

Cijena

300KM

Početak kursa

-

Trajanje

(36 h)

Rating

Opis kursa: 
Kurs predstavlja uvod u ASP.net tehnologiju, upoznavanje sa .net dinamičkim web aplikacijama kroz rad sa web formama i MVC arhitekturom. Cilj kursa je da polaznici savladaju osnove u radu sa ASP.net web aplikacijama, upoznaju se sa osnovnim objektima i arhitekturom Web Formi i MVC-a, kao i sa osnovnim načinom povezivanja sa bazom podataka i prikazivanjem sadržaja na web-u kroz bazu podataka.


Očekivanja i ciljevi: 
Upoznavanje sa osnovama rada ASP.net-a, upoznavanje sa osnovama rada sa web formama i MVC arhitekture, kreiranje osnovne web aplikacije kroz web forme i MVC pristup.

Neophodni materijali/oprema za kurs:
Na kurs je potrebno ponijeti laptop sa instaliranim Visual Studio 2015 i MS SQL Express (ukoliko polaznici ne znaju instalirati i podesiti MS SQL Express, to će biti dodatno objašnjeno na kursu u samom početku).

Poželjni materijali/oprema:
Poželjno je osnovno poznavanje HTML-a, CSS-a i jQuery-a


Trajanje kursa:

Kurs počinje 19.03.2019. godine, u 18 h. Kurs će se odvijati utorkom, srijedom i petkom u terminu od 18:00 h do 20:00 h.

Minimalan broj polaznika za početak kursa je 5. Kurs neće početi navedenog datuma ukoliko nema dovoljno prijavljenih polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.