Uk flag icon


Misija

AKADEMIJA387 je zamišljena kao otvorena edukacijska platforma za sve pojedince i ustanove sa zajedničnikm ciljem dijeljenja znanja. Primarni fokus je na stvaranju intenzivnih i kratkih kurseva, radionica i lekcija kreiranih od strane profesionalaca i svjetskih lidera. Programi su dizajnirani kao direktan odgovor na porast tržišne potrebe za određenim vještinama, poznavanjem tehnologija i znanjem.

Online iskustvo

AKADEMIJA387 je dizajnirana kao dinamična platforma otvorena za nove programe, prijavljivanje na kurseve, upis studenata i otvorene komentare od studenata. Svi postavljeni kursevi su jednako promovisani i reklamirani.

Cilj

AKADEMIJA387 pruža neophodne treninge i resurse postojećim firmama iz oblasti informacijskih tehnologija i komunikacija, i djeluje kao odskočna daska za prikupljanje znanja i novostečenih vještina u skladu sa potrebama tržišta. Stvaranjem nove i kvalifikovane radne snage AKADEMIJE387 pomaže već postojećim IT kompanijama te pospješuje konkurentnost Bosne i Hercegovine na svjetskom tržištu. Koncept AKADEMIJE387 se bazira na ideji da se iskoristi postojeće znanje eksperata iz industrije kao i iz inostranstva, stvarajući ključne temelje za podučavanje i resurse za treninge AKADEMIJE387.

Kontaktirajte nas

AKADEMIJA387
Maglajska 1
Sarajevo
Bosna i Hercegovina
contact@academy387.com

+387 33 941 261

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.