Arduino kids

Users@2x0/15

Cijena

129KM

Početak kursa

25.06.2018.

Trajanje

(12 h)

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star outline@2x
Arduino kids

Opšte informacije o kursu: 
Oduvijek ste se pitali kako radi semafor, a možda ste željeli i da isprogramirate jedan svoj, ali niste znali na koji način, ili niste imali osobu koja bi vam pokazala kako. Arduino je platforma za učenje programiranja i korištenja mikrokontrolera. Namijenjen je umjetnicima, dizajnerima, programerima i svima koji su zainteresovani za stvaranje interaktivnih objekata i okruženja.

Kurs "Arduino Kids" je primjer kako učiti kroz igru i zabavu. Tokom kursa pravićemo svijetleće lampice, semafore, upravljat ćemo Arduinom pomoću računara, ispisivat ćemo stvari na LED displeju. Danas se na internetu može pronaći veliki broj ideja i projekata za rad sa Arduino platformom, a nakon ovog kursa i vi ćete se moći odvažiti za realizovanje tih ideja, ali i stvaranje novih.

Očekivanja i ciljevi:

Cilj kursa je da naši najmlađi shvate osnove programiranja i elektronike, ali i da sa lakoćom i zadovoljstvom rade zadatke i osmisle svoje male projekte.

Materijali/oprema potrebna za kurs:

  • Potrebno je ponijeti sopstveni računar/laptop na kurs.

Trajanje kursa:

Prva grupa:

Kurs počinje 25.06.2018. godine u 12:00 h, a odvijaće se ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminima od 12:00 h do 14:00 h.

Kurs je predviđen za djecu od 9 do 13 godina.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 7. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Termine kursa u julu i avgustu ćemo naknadno objaviti.

Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Predavaču dajem čistu peticu, a što se kursa tiče bilo bi super da ga produžite.

Boris Bošnjak VujovićBoris Bošnjak Vujović
Quote left@2x

500 000 je ocjena koju dajem predavaču za prenošenje znanja na nas. Vještine programiranja koje sam ovdje stekao ću nastaviti da primjenjujem u daljem školovanju. Preporučujem vam da u učionicu postavite aparat za slatkiše i sokove.

Jan ZeherovićJan Zeherović

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.