Kurs Projekt Menadžmenta

Users@2x0/12

Cijena

849KM

Početak kursa

03.09.2018.

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star outline@2x
Kurs Projekt Menadžmenta

U toku kursa prolaznici će sa predavačem proći sve procesne grupe u procesu projekt menadžmenta (Inicijacija, Planiranje, Izvršenje, Kontrola, Zatvaranje projekta). Kroz primjere iz stvarnog posla i stvarnih projekata, polaznici će biti u mogućnosti da jednostavnije i sveobuhvatnije prihvate kompleksan proces vođenja projekata.

Kompletan rad je baziran na predavanju i zanimljivim vježbama vezanim za proces jednog projekta od početka do kraja.

 

Očekivanja i ciljevi

Nakon završenog kursa očekuje se da polaznici svhate koncept projekt menadžmenta, da znaju osnove projekt menadžmenta i njegovu primjenu u stvarnim projektima. Polaznici mogu biti i početnici koji žele da više saznaju o ovom konceptu, kao i lica koja se već duže vremena bave upravljanjem projektima i žele da steknu certifikat PMP ili da se upoznaju sa novostima iz oblasti upravljanja projektima.

Kurs je osmišljen u trajanju od 35 sati (broj potrebnih sati za prijavu za ispit PMP Project Manager Professional).

 

Neophodni materijali/oprema

Polaznici će dobiti skriptu za rad i brojne informacije o različitim izvorima informacija vezanih za projekt menadžment. 

 

Trajanje kursa

  • Kurs je raspoređen u 4 sedmica svake sedmice po 9 sati tj. 3 x 3 sata sedmično
  • Opcionalno, kurs se može održati u trajanju od dva puna vikenda i još jedna subota (odnosno 5 dana po 7 sati)

 

Nastava se odvija ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:00 h do 21:00 h.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Na 'Kursu projekt menadžmenta' sam usvojila mnogo novih vještina i znanja, budući da nisam imala mnogo prethodnog iskustva i sigurno ću nova znanja i vještine koristiti u svom budućem radu.

Nađa FirdusNađa Firdus
Quote left@2x

PMI kurs je promjenio način mog razmišljanja. Naučila sam korisne stvari koje mogu primjenjivati kako u profesionalnom tako i u privatnom životu.

Dijana JeginovićDijana Jeginović

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.