Programiranje i Game Design

Users@2x0/12

Cijena

129KM

Početak kursa

25.06.2018.

Trajanje

(20 h)

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star outline@2x

Opis kursa:

Kurs je namijenjen mladima koji imaju želju da nauče programirati igrice u programu Unity. Unity je veoma popularan program koji koriste mnogi developeri širom svijeta za pravljanje video igara za desktop platforme, mobilne uredjaje, također za senzore poput Kinecta ili za VR te web plaginove.

Očekivanja i ciljevi: 

 Naš cilj je da nakon kursa svaki od polaznika izađe sa znanjem i razvijenim vještinama programiranja na kojima mu i odrasli mogu pozavidjeti. :) Ništa nije nemoguće, dovoljna je mašta, želja za učenjem i malo truda, pa da započnete avanturu koja jednog dana može postati i Vaš životni izbor, budući posao ili samo hobi. Čekamo Vas na kursu.

Raspored predavanja možete pronaći u attachmentu u nastavku!

Neophodni materijali/oprema za kurs:

Kurs je praktične prirode i poželjno je da učesnici imaju sa sobom laptop.

Kurs je predviđen za Teenagere od 13 do 18 godina.

Termin održavanja kursa: svaki radni dan od 11 h do 15 h

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Termine kursa u julu i avgustu ćemo naknadno objaviti.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Kurs je super, a pogotovo predavačice koje su nam držale nastavu. Naučio sam razne vještine, ali mi se najviše svidjelo pravljenje menija u igrama, tako da mislim da ću to najviše koristiti u budućnosti. Što se tiče predavačica, super su tandem i stvarno nemam nikakve zamjerke. Dobro prenose znanje i surađuju sa polaznicima. Sve pet!

Aner OpijačAner Opijač

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.