Šta sa novim uposlenikom prvih mjesec dana:Check in and get on board

Users@2x0/16

Cijena

249KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Opis kursa:

Dakle, odabrali ste i zaposlili pravu osobu za Vašu organizaciju. Približava se onaj prvi radni dan. Raste uzbuđenje i razmišljate na koji način uvesti osobu u posao, tko je za to odgovaran, shvaćate kako za to uopće nemate vremena. I nekako u svemu tome posegnete za metodom “prvi mačići se bacaju u vodu”, “ma snaći će se, pa tko je meni rekao što trebam raditi”. I kratkoročno odabrane metode zaista i funkcioniraju. Ili barem imate takav dojam. No, dugoročno nastaju problemi i kad tad se s novim zaposlenikom trebate početi baviti. I kada krenete u taj proces nekoliko mjeseci nakon što je osoba stigla u organizaciju shvaćate kako ste sve što radite sada mogli učiniti puno prije i kako Vam sada zapravo treba i više vremena i truda kako biste ispravili krivo naučene stvari, lose stavove, podigli motivaciju i zadovoljstvo.

Kvalitetan on board plan i trening te uključivanje svih ključnih sponzora u cjelokupan proces pruža odličan prvi dojam što je kod novih zaposlenika od velike važnosti. Omogućuje strukturu i jasan slijed novih znanja i informacija gdje se novi zaposlenik osjeća dobro vođenim, a nikako ne zatrpanim novim informacijama i procesima. Investicija Vašeg vremena je optimalna. Na vrijeme se rješavaju nesporazumi i nejasnoće. A zaposlenik u optimalnom vremenu postaje samostalan I učinkovit.

Očekivanja i ciljevi:

Nakon treninga Check in and get on board polaznici će bolje razumjeti važnost kvalitetnog uvođenja novih zaposlenika u posao. Upoznat će sve faze on boarding procesa. Izraditi draft svog budućeg on boarding procesa. Naučiti na koji način komunicirati novi on boarding proces i koga sve uključiti u isti.

  1. Benefiti standardiziranog on boarding procesa
  2. Primjeri dobrih on boarding procesa
  3. Kako pripremiti i implementirati izvrstan on boarding proces
  4. Kako uključiti ključne ljude iz organizacije
  5. Kako pratiti i evaluirati on boarding proces

Termin održavanja kursa:

Kurs će se odrzati u terminu od 16:00 h do 18:30 h u prostorijama ACADEMY387.

 

 

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.