Blanka Lasić

Blanka Lasić

Rating

Blanka Lasić je po struci diplomirani ekonomist sa dugogodišnjim iskustvom u odjelu ljudskih resursa, sa fokusom interesa i rada na području selekcije i upravljanja edukacijom, razvojem djelatnika, te na mjerenju i poboljšavanju radne učinkovitosti. Kao gost predavač i trener svoj doprinos u razvoju mladih daje i na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta na katedri ljudski potencijali i Career Boot Camp-u.

Od 2016. osnivačica je i vlasnica društva MINDIST d.o.o., koje kao glavni cilj ima savjetovanje na području osobnog i organizacijskog razvoja, te pružanje konzultantskih usluga za procese i projekte na području ljudskih resursa, održavanje poslovnih edukacija te održavanje grupnog ili individualnog business & life coachinga.

 

Programi

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.