Dropshipping - pasivna zarada online

Users@2x6/16

Cijena

299KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Dropshipping - pasivna zarada online

Opis kursa: 

Cilj ovog kursa je da naučite sve o dropshippingu, kako da izradite Vaš vlastiti web shop, kako da upravljate njim, te kako da reklamirate isti. Najveći problem na našim prostorima je kako izvršiti plaćanje, međutim mi ćemo Vam riješiti taj problem i pokazati kako da ga prevaziđete.

Očekivanja i ciljevi: 

Cilj je da do kraja kursa napravite vlastiti webshop i da počnete da primate pasivnu zaradu od istog. 

Neophodni materijali/oprema za kurs:

Na kurs je potrebno ponijeti Laptop.

• Koristićemo Webshop sa integration alidropship (free trial, money back 30 dana take da možete da isprobate tokom kursa)

Trajanje kursa:

Početak kursa (25. Septembar 2017. u 18:00 h) – kraj kursa (18. Oktobra 2017. u 21:00 h). 

Kurs se odvija ponedeljkom i srijedom od 18:00 h do 21:00 h.

Cijena kursa je 299 KM. Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.