Proces selekcije i regrutacije:Ready, set, select!

Users@2x0/15

Cijena

249KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Opis kursa:

Regrutiranje pravih ljudi esecijalno je za uspješno razvijanje timova i organizacija. Nedovoljno planiranja unutar procesa regrutacije i selekcije dovodi do značajnih troškova vremena i novaca. I vjerujte, čak i posve sitni detalji čine veliku razliku. Stoga je iznimno važno kvalitetno uspostaviti proces regrutacije i selekcije kako biste odmah došli do pravih kandidata i osigurali si brzu, ali učinkovitu selekciju.

Na dvodnevnom treningu Ready, set, select upoznat ćete se s tijekom evoluiranja procesa regrutacije i selekcije od samog nastajanja pa sve do današnjih trendova. Imat ćete priliku čuti neke od najboljih praksi, provesti analizu vašeg postojećeg selekcijskog procesa, upoznati nove HR alate ili se podsjetiti na one koje dugo niste koristili.

  • Koraci kvalitetnog selekcijskog postupka i zašto je svaki važan
  • Tipične pogreške u selekcijskom procesu
  • Gap analiza postojećeg selekcijskog procesa
  • TRENDOVI u regrutacijskom i selekcijskom postupku
  • Intervju – kvalitetna priprema, vještine postavljanja pitanja,
  • Employer branding

Očekivanja i ciljevi:

Nakon treninga Ready, set, select polaznici će moći postaviti svoj vlastiti proces regrutacije i selekcije, upoznati alat Gap analiza, upoznati osnovne alate employer branding, moći voditi jasan i strukturiran intervju, pripremiti svoj akcijski plan.

Trajanje kursa:

Cijena kursa je 249 KM i moguće je plaćanje u dvije rate.

Kurs će se održati u terminima od 09:00 h do 16:00 h.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 6. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

 

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.