Kurs MS Excel-a - napredni nivo

Users@2x4/12

Cijena

299KM

Početak kursa

25.06.2018.

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star@2x
  • Star outline@2x
Kurs MS Excel-a - napredni nivo

Naučnici, izdavači, dizajneri, računovođe, analitičari, menadžeri, bibliotekari, revizori, komercijalisti, finansijski kontrolori, konsultanti – mnogi od njih se svakodnevno oslanjaju na dragocjene proračune i pregledno prikazane analize podataka na osnovu kojih donose važne odluke. Postoji nebrojeno mnogo zanimanja za koja je neophodno znanje rada u Excel-u i zato ćete sigurno naći posao koji Vama najviše odgovara.

Rad u Excel programu omogućava Vam da pravite složene proračune, izvještaje o prodaji, kreditne obračune, inventare, vodite radne sveske, kontakt liste, rokovnike, platne liste, baze podataka i još mnogo toga. A da ne spominjemo vođenje kućnog budžeta i praćenje uspjeha. Uspješne domaće i strane kompanije stavljaju odlično poznavanje rada u Excel programu kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje i profesionalno napredovanje.

Teme koje će se prelaziti na kursu su analiziranje alternativnih setova podataka, kreiranje dinamičnih radnih listova korištenjem opcije PivotTables, kreiranje grafikona i grafičkih elemenata, automatsko ponavljanje zadataka korištenjem makro naredbi, te i rad sa ostalim Microsoft Office programima. 


Kome je namjenjena ova obuka za Excel?

  • Osobama koje solidno poznaju Excel program;
  • Zaposlenima u firmama, organizacijama, sindikatima kako bi im olakšao vođenje poslovne evidencije, obrade podataka, analize, izvještavanja menadžmenta, grafičkih prikaza rezultata;
  • Nezaposlenima, jer poznavanje Excel programa izdvaja kandidata prilikom prijave za posao;
  • Svim drugim osobama koje žele da rade u ovom popularnom programu.

Svi polaznici ovoga kursa treba da ponesu svoje laptope sa instaliranim MS Excel-om. 

Nastava se održava ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom u terminima od 18:00 do 20:30  h. 

Kurs neće početi navedenog datuma ukoliko ne bude minimalno 5 prijavljenih polaznika.

Za polaznike koji su kod nas završili i MS Excel - početni kurs, cijena ovog kursa iznosi 249 KM.

 

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Denis is a great teacher, fundamental in every subject with great experience, effective in every way.

Dino BajrićDino Bajrić
Quote left@2x

The teacher has detailed knowledge in the topic. He explains everything using examples and uses simple language that is easy enough to understand for everybody.

Mirza BukvaMirza Bukva

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.