Poslovni engleski jezik

Users@2x0/12

Cijena

229KM

Početak kursa

26.06.2018.

Trajanje

(28 h)

Rating

Opis Kursa:

Kurs poslovnog engleskog jezika namijenjen je poslovnim ljudima iz svih branši koji žele unaprijediti vještinu usmene i pismene poslovne komunikacije. Po završetku kursa, polaznici će biti sposobni da komuniciraju u poslovnom okruženju sa više samopouzdanja, koristeći adekvatan vokabular i jezičke konstrukcije, te da jednostavnije obavljaju pisanu poslovnu komunikaciju. Poželjno je da polaznici imaju predznanje pre-intermediate/intermediate nivoa.

Detalje o samom rasporedu predavanja i temama, možete pronaći u silabusu u atachmentu.

Materijali/oprema potrebna za kurs:
Papir i olovka. 

Kurs se odvija utorkom i četvrtkom u terminima od 18:30 h do 20:30 h.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 6. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Sve teme koje smo obrađivali na kursu su bile veoma korisne, tako da nijednu ne bih posebno izdvajala. Svaka od njih će biti sastavni dio mog svakodnevnog poslovnog angažmana. Posebno bih istakla, kao nešto što mi se najviše dopalo, interakciju tokom svakog časa, kao i odabir tema prilagođenih struci u kojoj su polaznici uposleni.

Sanela JusićSanela Jusić
Quote left@2x

Sve stečene vještine i savjete predavačice Ivane nastojim da koristim svaki dan na poslu, jer smatram da su veoma bitne za predstavljanje sebe i naše kompanije u što boljem svjetlu.

Dorea KordićDorea Kordić

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.