Android Development


Predavač: Arif Čengić     Kategorija: IT Programi

349KM
14 pohađalo
9/15

Početak kursa: 4.07.2017. | Trajanje: 4 sedmice (25 h)

Kurs je namijenjen programerima koji žele naučiti razvoj aplikacije za mobilne Android uređaje.

Opis kursa:

Trenutno u svijetu postoji najveći broj uređaja sa Android opertivnim sistemom, samim tim je i potreba za razvijanjem Android aplikacija ogromna, te su programeri ovog profila jako traženi. Samo zbog toga smo osmislili kurs Android Development koji će Vas uvesti u svijet razvoja aplikacija za mobilne Android uređaje tzv. Native Android Apps koristeći Android SDK i Android Studio.

 

Očekivanja i ciljevi:

Cilj kursa je da Vas upozna sa osnovama Android operativnog sistema i načinom razvoja aplikacija za Android uređaje. Vi ćete nakon završene edukacije imati potrebne vještine da sami radite na projektima razvoja pomenutih aplikacija. Da biste pohađali ovaj kurs morate imati iskustvo u razvoju sa Object Oriented jezicima, te poznavanje jednog od Object Oriented Programming languages: Java, C#, C++. Također je potrebno poznavanje engleskog jezika i iskustvo u korištenju Android uređaja. 

 

Materijali/oprema potrebna za kurs:

Laptop sa instaliranim Android studiom.

 

Poželjni materijali/oprema:
Android telefon ili tablet.

 

Kurs se odvija utorkom i petkom u terminima od 18:00 h do 20:30 h.

Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

 

Preuzmite kompletan syllabus (pdf).

"Na kurs sam otišla iz ličnog interesa, da bih unaprijedila svoje znanje o Androidu, koji je zanimljiv i koristan za svakog programera. Iskreno, očekivala sam mnogo manje nego što sam dobila, obzirom da je ovo bio prvi kurs kojeg sam pohađala u Academy387. Ubrzo nakon što sam počela ići na kurs shvatila sam koliko sam mala očekivanja imala. Instruktor je bio jako zanimljiv, isto tako i gradivo. Stekla sam nove vještine, i nova prijateljstva. Svima koji se dvoume da li da upišu kurs ili ne, toplo preporučujem da ga upišu, jer zaista vrijedi."

Irma Karasoftić

Ostali programi

Average rating for this lecturer: 4.85
(based on 39 reviews)

: 35

: 2

: 2

: 0

: 0

Prosječni rejting za ovaj kurs: 4.50
(Na osnovu 8 ocjena)

: 5

: 2

: 1

: 0

: 0