Android Development

Users@2x9/15

Cijena

349KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Opis kursa:

Trenutno u svijetu postoji najveći broj uređaja sa Android opertivnim sistemom, samim tim je i potreba za razvijanjem Android aplikacija ogromna, te su programeri ovog profila jako traženi. Samo zbog toga smo osmislili kurs Android Development koji će Vas uvesti u svijet razvoja aplikacija za mobilne Android uređaje tzv. Native Android Apps koristeći Android SDK i Android Studio.

 

Očekivanja i ciljevi:

Cilj kursa je da Vas upozna sa osnovama Android operativnog sistema i načinom razvoja aplikacija za Android uređaje. Vi ćete nakon završene edukacije imati potrebne vještine da sami radite na projektima razvoja pomenutih aplikacija. Da biste pohađali ovaj kurs morate imati iskustvo u razvoju sa Object Oriented jezicima, te poznavanje jednog od Object Oriented Programming languages: Java, C#, C++. Također je potrebno poznavanje engleskog jezika i iskustvo u korištenju Android uređaja. 

 

Materijali/oprema potrebna za kurs:

Laptop sa instaliranim Android studiom.

 

Poželjni materijali/oprema:
Android telefon ili tablet.

 

Kurs se odvija utorkom i petkom u terminima od 18:00 h do 20:30 h.

Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

 

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Na kurs sam otišla iz ličnog interesa, da bih unaprijedila svoje znanje o Androidu, koji je zanimljiv i koristan za svakog programera. Iskreno, očekivala sam mnogo manje nego što sam dobila, obzirom da je ovo bio prvi kurs kojeg sam pohađala u Academy387. Ubrzo nakon što sam počela ići na kurs shvatila sam koliko sam mala očekivanja imala. Instruktor je bio jako zanimljiv, isto tako i gradivo. Stekla sam nove vještine, i nova prijateljstva. Svima koji se dvoume da li da upišu kurs ili ne, toplo preporučujem da ga upišu, jer zaista vrijedi.

Irma KarasoftićIrma Karasoftić

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.