JavaScript - Intermediate Level

Users@2x6/15

Cijena

349KM

Početak kursa

28.05.2018.

Trajanje

sedmica

Rating

  • Star outline@2x
  • Star outline@2x
  • Star outline@2x
  • Star outline@2x
  • Star outline@2x

Opis kursa: 

Kurs je namijenjen onima koji imaju predznanje u web developmentu (JavaScript, HTML i CSS tehnologije), te žele da steknu iskustvo koje bi im otvorilo vrata ka mogućem zaposlenju. Kurs će polaznicima omogućiti nadogradnju već stečenog znanja o web tehnologijama i razvijanju web aplikacija. 

Očekivanja i ciljevi: 

Cilj kursa je stručno osposobljavanje polaznika u oblasti web development-a, nakon čega im se pruža mogućnost stupanja u radni odnos ili praksu u firmi Walter. Glavni cilj kursa je unaprijediti znanje Javascript-a i upoznati se sa Angular Framework-om, a pored toga polaznici će moći samostalno razvijati web aplikacije.

Materijali/oprema potrebna za kurs:

• Laptop

Poželjni materijali/oprema:

● Operativni sistem Ubuntu ili Windows 10, Code editor (IDE) (e.g. Atom, Visual Studio Code, Webstorm)

Trajanje kursa:

Početak kursa je 21. maj 2018.

Kurs će se odvijati ponedjeljkom i petkom u terminu od 18:00 h do 20:00 h.

Minimalan broj polaznika za početak kursa je 5.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.