PHP kurs za početnike

Users@2x3/15

Cijena

249KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

PHP je skriptni programski jezik pomoću kojeg možete kreirati HTML stranicu na serveru, popunjenu dinamičkim sadržajem. Govorimo o radu sa template- ima. Ovim načinom generisanja sadržaja klijent ne može vidjeti kod (skriptu) koji je generisao sadržaj koji gleda, već ima pristup čistom HTML kodu.

Očekivanja i ciljevi 


Od polaznika kursa se očekuje da razumiju osnove programiranja te je poželjno (ali ne i nužno) da imaju elementarno znanje o data bazama i SQL jezicima. Cilj kursa je da po njegovom završetku, svako od polaznika ima znanje da samostalno isprogramira CRUD CMS sistem. 

Neophodni materijali/oprema za kurs


Neophodno je ponijeti sopstveni laptop na kurs.

Kurs se odvija utorkom i četvrtkom u terminima od 19:00 h do 21:00 h.

Cijena kursa je 249 KM, a za studente 199 KM. 

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 6. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

Predavač Nermin je uvijek jako dobro pripremljen za kurs, odlično objašnjava i podstiče polaznike da nauče što više.

Haris KapoHaris Kapo
Quote left@2x

Mislim da ću u budućnosti primjenjivati komplet usvojeno znanje. Predavač je istinski OK!

Amir BalićAmir Balić

Poštovani,


25. maja/svibnja na snagu stupa Europska Regulativa za zaštitu podataka (GDPR - General Data Protection Regulation), kreirana od strane Europske komisije kako bi se krajnji korisnici što bolje zaštitili od potencijalnih napada na njihovu privatnost na internetu. Ovim putem Vas obavještavamo da je na našem web site-u aktivan Facebook Pixel, koji koristimo kako bismo što bolje prilagodili naše reklamne kampanje krajnjim korisnicima. Prijavom na neki od naših kurseva, Vaša e-mail adresa automatski se dodaje na naš mjesečni newsletter, koji također koristimo u promotivne svrhe. U svakom trenutku možete da se uklonite sa naše mailing liste, klikom na dugme "Unsubscribe" na dnu našeg redovnog newsletter-a ili da nam pošaljete zahtjev na contact@academy387.com. Veoma nam je važna zaštita podataka naših krajnjih korisnika, te Vam ovim putem garantujemo da se svi podaci i mailing liste koriste isključivo u promotivne svrhe ACADEMY387, te se ne prosljeđuju ili prodaju trećim licima.